Get Quote

От една страна, обичам това, което правя, и се надявам да го правя дълго време.

Домът е място, където живеете. Това е мястото, където играете, отпускате, учите, растете и просто бъдете. Именно там имате спомени, които са щастливи, тъжни, светски и сладки. Може да не обичате всичко по въпроса, но е ваше. Това е част от вас, но не всички сте от вас.

Може да ви хареса и:

Ами ако не мога да обичам тялото си?

Откриване на благодарността на тялото

Каква загуба на тегло преди и след снимки не ви казва

Искате ли да познаете любимия ми вид пюре? Този, който всъщност е млечен шейк.

Какво, мислехте ли, че ще кажа пюре от зеле ?? Pffffttt!

Но преди да стигнем до този невероятно кремообразен, мечтателен млечен шейк/пюре хибрид, вероятно трябва да обясня защо споделям това луксозно лечение, когато всички по света търсят салати и зелени смутита. Днес миягите от диетианския блогър свят, Регън Джоунс (от здрава бленда, блог брюле, RDS за разкриване и рецепта Redux Fame) навършва четиридесет. Тя е направила толкова много за своите колеги диетолози и в процеса, като спечели уважението и възхищението на своите колеги. И за това, огромни четиридесет от нас се събраха, за да й организираме виртуално парти за рожден ден, като споделяхме здравословни коктейли или безглутенови десерти в нейна чест!

Cue Confetti и Champagne Toast!

Cue Confetti и Champagne! > Казвал съм го преди, но едно от най -добрите неща за това да станеш блогър се присъедини към тази невероятна общност. Би било лесно за нас да се разглеждаме като конкуренция, да се омаловажаваме един друг, но вместо това ние подкрепяме, повдигаме и помагаме да се разрастваме и да успеем. Регън е огромна причина за това, като наистина определя стандарта за това как да се отнасяме към другите в нашата общност. Тя работи с контакти на марката, за да създаде възможности за спонсорство за нас по -малки блогъри. Тя е разработила цяла мрежа за споделяне на рецепти чрез здрава бленда, за да подчертае блогъра за здравословна храна. Тя прекара цяла година в организиране на блога Brulee, вдъхновяваща конференция за блогове, която всички се съгласихме, направи много повече, отколкото да ни научи на фотография и оптимизация на търсачките (въпреки че също направи това!). Регън е забавен, шеф (по добър начин!), Мотивиран, ентусиазиран, креативен и талантлив ... Не е чудно, че всички я обичаме така!

плюс, тя дори сподели един от моите всички времена за всички времена за всички времена за всички времена Любими съвети за блогове - Как да направим храната да изглежда секси, оттук и заглавието.

Regan, пожелавайки ви най -щастливия от рождените дни! Благодаря ви много за цялата ви подкрепа и за това, че ме посрещнете в тази общност с отворени обятия! Вдъхновението, което придобих в блога, Brulee помогна да направи 2014 г. най -добрата година досега и пожелавам същото за вас на твоята четиридесета!

сега, на този млечен шейк. Грешка, пюре. Тъй като с съставките, тя няма абсолютно нищо общо с млечен шейк. Въпреки това, ако фактурирате вкуса и кремообразността, той има всичко общо с млечен шейк.

Замразените банани са тайната за получаване на тази консистенция на млечния шейк. Кремообразният, захарен гъст плод не само подслажда пюрето, но го прави дебел и кремообразен. Добавих ядки от макадамия за още по -кремообразно, мастно усещане. Плюс това, обичам богатия аромат, който придава заедно с кокосовото мляко.

Използвах неподсладено кокосово мляко, толкова по -тънък вид продават от соята и бадемовите млека. Бихте могли да използвате консервирано кокосово мляко, което би го направило доста дебело, но ей, кога някой се е оплакал от това, че млечният им шейк е твърде дебел ?? Като се има предвид количеството кокосов орех, използвано в рецептата, кокосовото мляко от консервирането ще го направи малко калорична бомба. Вкусна пълна хранителна бомба ... но въпреки това калорична бомба. Но ние знаем как Регън харесва храната си секси и какво е по-горещо от вихрите от яркочервени, ароматизирани ваниловият ягодов парченца, минаващи през кремообразна, бяла основа? Не много. Изобщо не е много.

Секси ягодови крем вегански млечни шейкове

2 порции

съставки

Сос от ягоди:

1 чаша замразени ягоди

1/2 чаена лъжичка екстракт от ванилия

1 чаена лъжичка мед

шейк:

1 1/2 чаши кокосов орех Мляко

2 средни замразени банани

1/4 чаша макадамия ядки

Инструкции

Поставете ягоди, ванилия и мед в малък съд На среден огън. Донесете на къдряне. Размазване с картофена каша или гърба на лъжица, докато соковете се освобождават. Варете за 10 минути, докато се сгъсти. Извадете и оставете настрана, за да се охлади.

Добавете кокосовото мляко, бананите и ядките на макадамия в блендер. Смесете до гладкост.

Разделете сос от ягоди между две чаши, отгоре с млечен шейк. Свържете се малко заедно с лъжица и се наслаждавайте!

Интуитивното хранене стана популярно, но много хора се чувстват претоварени да знаят откъде да започнат. Опитайте тези три упражнения за нови интуитивни ядещи.

Интуитивно хранене, практиката да се приспособите към нуждите и сигналите на тялото си като форма на управление на теглото, е нещо, за което много говоря в този блог. Също така в моята практика, с моите приятели и вие знаете, понякога на случайни непознати. Какво мога да кажа? Страстен съм за това.

Когато някой за първи път научи за интуитивно хранене, те обикновено са заинтригувани и искат да научат повече. Но ако сте хронична Dieter, идеята за интуитивно хранене може да е някак ужасяваща. Не е рядкост, че когато работя с нов клиент, те са донякъде устойчиви на идеята, че диетите не са решението.

С интуитивно хранене, толкова по -пълно го прегръщате, толкова по -лесно идва да идва . Ето защо измислих три упражнения за начинаещи интуитивни ядещи, предназначени да ви помогнат да се разделите с диетите и да се върнете в контакт с тялото си. Преминете към блога на моя приятел Емили, Дзен и подправки, за моите трикове на търговията!

Ако не бях диетолог, щях да бъда или антрополог, или археолог. Като за начало съм все още петгодишно дете, когато става въпрос за динозаври. Изложбените и културните антропологични експонати в природонаучните музеи са моето щастливо място. Също така бих искал да нося кльощави панталони от хаки, бял бутон нагоре с валцувани ръкави, кожена раница и ботуши с точно правото на износване и вълнена панама шапка всеки ден, защото това носят истински антрополози/археолози, правилно ??

Най -вече обичам факта, че с тези науки има толкова много, че това е загадка. Няма да знаете всичко за динозаврите от един вкаменелост или напълно да разберете древна култура от грънчарски парк. Вместо това, тяхната работа е да открият улики, да ги изследват с отворен ум, след което да поставят тези улики в по -големия контекст на това, което вече се знае, че помага да се отговори на конкретни въпроси. Всичко се фокусира върху любопитството!

Когато чета интуитивно хранене, един от инструментите, които бяха най -полезни за мен, беше да се науча да идентифицирам различните гласове в главата ми. Там е хранителната полиция, този вътрешен глас, който каза, че съм лош за това, че ям трета филия пица или или добро за яденето на тофу разбъркването. Друга е диетичната бунтовника, онази нахална малка дама в главата ми, която казва: О, значи ми казваш, че захарта е лоша ?? Е, прецакай те! Ще отида да ям всички бисквитки и да ви покажа! Неучудващо (поне на родителите ми) гласът ми за бунтовници беше силен. ; Това е глас, който прави наблюдения, без преценка, след това събира тези неутрални наблюдения заедно, за да разрешат проблем или да отговорят на въпрос. Антропологът с храна може да каже, че днес не закусих закуска. Имах и стресов следобед. Вероятно затова жадувах чипс, когато се прибрах от работа, както за Destress, така и понеже бях гладен, докато хранителната полиция щеше да каже ъъъ, аз съм толкова лоша, че ям толкова много чипс ... какво не е наред с мен? ?

В моята практика помагам на клиентите да използват вътрешния си антрополог на храната, като подхождат към нежеланите си проблеми с храненето с любопитство, а не преценка. Продължавам да практикувам мантрата на любопитството над преценката, тъй като интуитивното хранене е практика през целия живот, а не крайна точка. Ето две неща, които наскоро научих за себе си и храненето си от любопитно, а не осъдително.

преценка относно сумата, която ям ... просто води до повече ядене.

Този уикенд взех няколко брауни чипс от Trader Joe's, Impulse Buy, защото наистина жадувах шоколад. Когато се качих в колата, отворих пакета и изядох няколко на път за вкъщи, за да надраскам този шоколадов копнеж сърбеж, очаквайки това да е достатъчно за момента. Едно нещо, което научих чрез интуитивно хранене, е четох това, че с шоколада, моята точка на удоволствие е доста ниска. Няколко шоколадови бадеми, квадрат или тъмен шоколад или няколко хапки богата, шоколадова торта и в повечето случаи, които удовлетворяват и шоколадът вече няма много добър вкус за мен. Това не е така при други десерти, като тромав сладолед или други десерти с много различни аромати и текстури, но е с шоколад.

Въпреки по -голямата част от предишния ми опит да ям шоколад, когато се прибрах, мозъкът ми все още беше фокусиран върху него. Изядох още малко, но както го направих, една мисъл изскочи, като преценява колко ям, а след това се появи друга мисъл, като преценяваше факта, че преценявам яденето си. Междувременно мозъкът ми викаше шоколад, шоколад, шоколад !!

Направих крачка назад от решението и вместо това си дадох разрешение да ям толкова, колкото ми е необходимо, успокоих себе си, че както винаги, храненето ми ще се балансира с времето. Тогава станах любопитен. Разбрах, че когато за пръв път изядох Brownie Crisps, беше в колата. Не бях много внимателен, така че вероятно никога не съм удовлетворил първоначалния си копнеж - нищо чудно, че все още исках повече. Тогава решението просто ме накара да почувствам срам и вина, което ме накара да искам повече шоколад.

Понякога проблемите на стомаха нямат нищо общо с храната.

Аз съм писал преди това как се боря с IBS от години. За мен беше наистина ужасни болки в корема, подуване на корема и киселини, които ежедневно се отразиха на живота ми. Разтворът се оказа, че се занимава с моята тревожност/стрес, последвано от включване на повече ферментирали храни и също така да се провеждат тестове за чувствителност към храна (не препоръчвам това за някой с нарушено хранене, защото това има такова огромно въздействие върху храносмилането и тестването включва временен период на ограничение).

Преди няколко месеца проблемите на стомаха ми се разпаднаха обратно. Моите хранителни навици не бяха по -различни, нито изпитвах повече стрес/тревожност от нормалното. Съпротивлявах се на призивите си да получа всички диетолози-у с него и вместо това просто седнах, за да наблюдавам. Забелязах, че рядко съм имал болки в стомаха през уикенда, въпреки че ям по -богата храна, стоя по -късно и обикновено пия няколко напитки. Също така забелязах, че рядко се сблъсквам със стомаха в дните, в които съм работил от вкъщи.

Тогава ме удари. Това не беше моята диета. Това бяха моите дънки.

Качих с размер в панталони и купих няколко нови чифта дънки по -рано тази година, всички от които бяха с висока талия. Болките/подуването винаги започнаха, когато хапвах обяд в офиса, носещ онези дънки, които бяха по -ограничаващи около стомаха ми, влошило се от факта, че обикновено ям обяд на бюрото си, прегърбен над компютъра ми. Всички, решението буквално разкопчава дънките ми, когато ям обяд (и отчаяно се опитвам да си спомням да ги закрепяте преди следващия си клиент) и съм малко по -осъзнат от нивата на пълнотата си, когато съм в новия си нов клиент дънки. Проблема решен.

Както винаги, бих искал да чуя вашите мисли в коментарите! Всичко, което сте научили в интуитивния процес на хранене, като сте любопитни, а не преценяващи?

Готови ли сте да преоткриете радостта от храненето?

Работя с клиенти на местно ниво в Колумбия, SC и практически в САЩ, като им помагам да открият най -щастливия си и здравословен живот, като подхранват здравословна връзка с храната и тялото им. Научете повече за моята философия тук.

По -интуитивна хранителна подкрепа:

Изхвърляне на тези последни правила за диета

Неверни убеждения ви задържат?

Ами ако интуитивното хранене не работи?

През последните няколко месеца работя с екипа на L/R Creative и Wellseek по този проект за ребрандиране, аз съм шеговито от вълнение над Как се оказа! Това е нещо, за което мислех повече от година, така че е лудо, че най -накрая е истинско. Надявам се, че обичате новия сайт, колкото и аз!

В този блог, ще споделя същите страхотни рецепти и уелнес съдържание, както и на авокадо на ден, но малко повече от и малко повече от и малко повече от и малко повече от A A Акцент върху уелнес и живот без диета. Но за тази първа публикация исках да споделя малко от вдъхновението зад промяната.

Защо няма авокадо ??

Четири (!!!!) преди години, когато стартирах авокадо на ден, това беше просто творчески изход от страната на моята работа на пълен работен ден като амбулаторен диетолог. От години обмислях да започна блог и въпреки че много неща ме задържаха (здравей страх от преценка!), Едно от основните неща ме спираше да нямаш име. Когато излязох на авокадо на ден, почти веднага закупих домейна.

По това време наистина бях страстен да отдалеча храненето от калории и грамове и броене и измерване и към по -фокусирана върху цялата храна храна мислене. За мен авокадо представляваше тази промяна. Със старото фокусирано мислене на хранителния факт, авокадо беше мастна бомба с калории. Но разбира се, в действителност авокадото е тази супер питателна, здравословна (и вкусна!) Храна.

Когато започнах блога си, тайно се надявах на това да стане следващата поразена кухня, но аз Никога не съм очаквал, че това е част от моя бизнес и наистина не знаех нищо за приходи от блогове, многото роли, които диетиците могат да играят в медиите и комуникациите или коучинг на виртуално хранене, по този въпрос. Но през годините, докато стартирах частната си практика и блогът ми прерасна в голяма част от моя бизнес, Avocado на ден хранене вече не се чувстваше правилно.

За един обичам това, което правя, и се надявам да го правя дълго време. Не можах да се видя на 60, като имам уебсайт на име Avocado на ден (ще имат ли дори уебсайтове, когато съм на 60? Veggie Burger?).

Също така, въпреки че за мен, авокадо на ден представляваше нещо анти-диет, за тези, които не бяха толкова запознати с моето послание, притеснявах авокадо на ден, звучеше твърде диета-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-ух-у-у-у-у-ух-у-у-у-у-ух-у-у-ух-у-у-у-у-у-у-у-у-у-ух- . Не мога да ви кажа колко пъти е трябвало да обяснявам на някого, че „не, няма нужда да ядете авокадо на ден“ или да уверите някого, че все още бихме могли да работим заедно, дори и да не го направят Подобно на авокадото (въпреки че тайно ще ги съдя - шегувам се!).

Въпреки че моят блог осигурява голяма част от доходите ми, хлябът и маслото ми са моята частна практика и ми харесва по този начин. Обичам да пиша. Обичам развитието на рецепти. Фотографията на храните е наистина забавна и ми се иска да имам повече време да се посветя за подобряването му. Но аз дойдох да сключа мир с факта, че наистина нямам време, енергия или интерес да вложа усилията си да превърна блога си в нещо огромно. И това е добре.

С всичко това имаше смисъл да се ребрандирам и да преместя блога си под по -професионален бизнес уебсайт.

Каква е радостта от храненето?

Импровизирана дата за сладолед със значимия ви друг или приятел, смеейки се заедно на студен, кремообразен конус, за предпочитане един с много парчета и чипс.

скара лесен и подхранващ Вечеря в горещ ден през седмицата, със студена бира (или леден чай!) В ръка.

Contents

phoneenvelopefile-text linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram